Villa Brahe

Haaveiletko omasta hirsikodista tai vapaa-ajan asunnosta Saimaan rannalla? Valitsitpa kumman tahansa –
Asunto Oy Mikkelin Villa Brahe täyttää unelmasi.

Oma hiekkaranta, kauniit järvinäkymät, avarat terassit ja parvekkeet, korkea varustelutaso maalämmöllä ja omalla aurinkosähköjärjestelmällä lattialämmityksineen viilennystä unohtamatta luovat ekologisen ja täydellisen asumisidyllin tyylikkäässä hirsitalossa.


Täydellistä asumisidylliä tyylikkäässä hirsitalossa.

Uniikki sijainti

Villa Brahe sijaitsee idyllisen Ristiinan keskustan kupeessa, luonnonkauniin Saimaan Yöveden rannalla, etelä-länsi ilmansuuntaan avautuvalla omalla rantatontilla.
Ristiinan monipuoliset palvelut ovat äärellä kauppoineen, päiväkoteineen, kouluineen ja bussiyhteyksineen. Ristiina on nykyään osa Mikkelin kaupunkia ja kaupungin keskustaankin on vain reilun vartin ajomatka

Saimaa itäisen Suomen aarre tunnetaan kauniista maisemista, nähtävyyksistä, omaleimaisista kaupungeistaan ja kauniista kirkonkylistään. Kaikkia näitä on aivan äärellä. Yövesi osana Suur Saimaata onkin vesillä liikkujien ja vapaa-ajan kalastajien suosiossa.

Veneilyreitti alkaakin aivan kivenheiton päästä talon laiturista ja esim. Ristiinan satamaan on vain muutaman minuutin vesimatka.


Räätälöi oma uusi koti

Kodin viihtyisyys syntyy sen toimivuudesta ja omien toiveiden huomioimisesta. Ostajana sinulla on laadukkaan perustason lisäksi mahdollista vaikuttaa uuden kodin yksilölliseen toteutukseen ja varusteluun omien mieltymysten mukaisesti.

Takkatulen tunnelmasta nauttiville on huomioitu nk. kevyttakan sijoitusmahdollisuus. Takan voit vaivattomasti tilata meiltä rakennusvaiheessa ja nauttia takkatulen loimusta heti muuttopäivästä alkaen. Vai haluaisitko esim. ulkoporealtaan tai toteuttaa muita yksilöllisiä toiveita?
Yhteispelillä kanssamme asiat sujuvat ja saat uuden kotisi näyttämään juuri siltä omalta kodilta.


Ekologinen valinta

Kontio hirsitalo on ekologinen ja terveellinen valinta. Metsän läsnäolon voi tuntea ja aistia kauniissa puupinnoissa niin ulkoa kuin sisällä, jotka huokuvat luonnon positiivista energiaa. Erillistalot lämpiävät auringon energiaa hyödyntävällä maalämmöllä. Asuntojen ilmanvaihdossa hyödynnetään lämmön talteen ottavaa järjestelmää, jonka nykyaikainen automatiikka huolehtii, että ilmanvaihdon energiaa säästävä lämmöntalteenotto toiminto on aina päällä, kun sitä tarvitaan. Lisäksi jokaisessa talossa on oma aurinkosähköjärjestelmä, joka pienentää kodin sähkö energian kulutusta – mikä parasta, aurinkosähkö on täysin ilmaista.


Unelmakoti, -etätyöpaikka tai
vapaa-ajan asunto

Villa Brahen kodin valiot:
– upea sijainti Saimaan rannalla
– ekologinen ja terveellinen hirsikoti
– oma ranta
– tilava terassi sekä parveke
– toimivat ja avarat tilaratkaisut
– erilliset pesu- ja kodinhoitotilat
– oma sauna
– laadukkaat pintamateriaalit ja varusteet • miellyttävä lattialämmitys ja viilennys
– lämmin oma varastotila
– oma autokatospaikka asunnon yhteydessä ja toinen piha-alueella
– omat venepaikat

Huoneistojen hintaesimerkkejä

HuoneistoNeliöt m2Myyntihinta €Lainaosuus €Velaton MH €
4H+K+S+KHH+VH107,0177755271245449000
3H+K+S+KHH+VH
3H+K+S+KHH+VH84,5169525215475385000
3H+K+S+KHH+VH84,5169525215475385000
3H+K+S+KHH+VH84,5169525215475385000
3H+K+S+KHH+VH
4H+K+S+KHH+VH107177755271245449000
4H+K+S+KHH+VH

Yleistä

Saimaan rannalle, idylliseen Ristiinan kirkonkylään, rakennetaan uniikki hirsinen erillistaloyhtiö.

Asunto Oy Mikkelin Villa Brahe. Omalle Saimaan rantatontille maalämmöllä lämpiävään vapaarahoitteiseen asuntoyhtiöön tulee yhteensä 8 laadukasta asuinhuoneistoa hirrestä, joilta kaikilta avautuvat näkymät suoraan Saimaalle. Kaikkiin huoneistoihin kuuluu oma tilava puolilämmin varasto ja katettu autopaikka sekä –pihapaikka. Asunnoissa on lisäksi tilavaraus lisähintaan asennettavalle takalle ja savuhormille. Yhtiön piha-alueelle tulee talousrakennus, jossa sijaitsevat yhtiön talovarasto, tekniset tilat sekä ulkovarasto. Talousrakennuksen viereen tulee jätteiden keräyspiste. Yhtiön hallintaan tontilla jää 4 autopaikkaa, joista yksi on tarkoitettu ensisijaisesti liikuntaesteisille. Tontin eteläkulman vanha rantasaunarakennus kunnostetaan yhtiön kesäsaunaksi ja rantaan rakennetaan 8 laituripaikka veneille.


3H+K

Alakerta
Alakerta+yläkerta

4H+K

Alakerta
Alakerta+yläkerta