Kompassi näyttää energiaa säästävän ja turvallisen asumisen suuntaan

Ensimmäinen uusi A-energialuokan asuinkerrostalo Mikkelin Kompassi tarjoaa kodin lämpöä ja turvaa Graaninpuiston laidassa, Saimaan ja sen rantaviivaa kiemurtelevan pyöräily ja kävelyreitin äärellä, kävelymatkan päässä Graanin ostoskeskuksessa ja keskustan palveluista.

Uudessa viisikerroksisessa hissillisessä talossa on yhteensä 18 asuntoa, jotka ovat asuinneliöiltään nykysuuntausta väljempiä. Valittavanasi on omalla saunalla varustettuja koteja, joiden huoneistotyypit ovat kaksioita, kolmioita tai neljän huoneen koteja.

Kohteen suunnittelussa tärkeänä lähtökohtana ovat olleet toimivat ja valoisat tilaratkaisut, joihin yhdistyvät asumisen turvallisuus, -ekologisuus ja -energian säästö


Viihtyisä koti saimaan äärellä

Ankkurikadun varteen, Graaninpuiston viereen, sijoittuvassa Kompassissa on kaikki arjen tärkeät palvelut lähellä. Graanin liikekeskus on muutaman sadan metrin kävelymatka ja Mikkelin torille sekä keskustan palveluihin matkaa on vain noin kaksi kilometriä. Hyvät liikenneyhteydet ja lähellä oleva bussipysäkki takaavat sujuvan liikkumisen Mikkelin alueella ja kauemmas.

Kodin viihtyisyys syntyy toimivista tilaratkaisuista ja vapaudesta muotoilla asunto itselle täydelliseksi. Valmiiksi mietityt kodin yksityiskohdat tasokkaine pintamateriaaleineen ja vaihtoehtoineen tarjoavat Sinulle helpon tavan onnistua. Kun olet ajoissa liikkeellä, sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa laadukkaan perustason lisäksi asuntosi yksilöllisiin tilaratkaisuihin, materiaaleihin ja varusteisiin. Haluamme auttaa sinua toteuttamaan toiveesi. Yhteispelillä kanssamme asiat sujuvat mutkattomasti ja saat kotisi näyttämään juuri siltä omalta toiveittesi mukaiselta kodilta.


Tasokasta ja turvallista asumista

Jokainen koti on varusteltu asuntokohtaisella viilennyksellä, joka lisää asumismukavuutta kesähelteillä. Talvipakkasilla huoneistokohtainen vesikiertooinen lattialämmitys pitää jalat lämpiminä, eikä patterit vie tilaa sisustukselta. Asuntojen tasokkuus tuntuu laadukkaissa pintamateriaaleissa ja varusteissa, jotka kestävät aikaa.

Huoneistojen avaraa vaikutelmaa korostavat suuret ikkunat ja lasitetut parvekkeet ovat kuin kodin lisähuone. Asukkaiden turvallisuutta lisäävät kuvallinen ovipuhelinjärjestelmä ja kodista poistuttuasi voit sulkea huoneiston vesijohdot kotona-poissa kytkimellä. Taloyhtiön pääulko-ovi on varustettu oviautomatiikalla joka avaa ja sulkee oven puolestasi. Esteetön kulku helpottaa elämääsi silloin, kun sitä tarvitset. Huoneiston ulko-oven voit avata halutessasi avaimettomasti Abloyn Yale Linus-älylukon avulla, mutta voit myös käyttää ovea tavanomaisesti Abloyn avaimella.


Kompassissa voit nauttia nykyaikaisen kodin mukavuudesta ja helppoudesta

Kodin Valiovarusteina mm.
– Vesikiertoinen lattialämmitys maalämmöllä
– Viilennys maaviilennyksellä
– Säleverhot ikkunoissa
– Oma sauna
– Kiintokalusteiden ovissa ja laatikostoissa vaimennukset
– Avarat lasitetut parvekkeet
– Kulutusta kestävät kivikomposiittilattiat ja märkätiloissa laattalattiat
– Vähän vettä kuluttavat hanat
– LED-valot
– Kuvallinen ovipuhelinjärjestelmä
– Etäluettavat vesimittarit
– Vesijohtojen sulku-/avaus kotona-pois kytkimellä
– Asunnon ulko-ovessa avaimeton lukon avaustoiminto
– Pääulko-ovessa oviautomatiikka
– Autokatospaikoilla älykkäät lämmitys-/latauspistorasia

Huoneistojen hintaesimerkkejä

HuoneistoNeliöt m2Myyntihinta €Lainaosuus €Velaton MH €
2H+KT43,55580083700139500
2H+KT+S5071400107100178500
2H+KT+S+VH5985000127500212500
2H+KT+S+VH60,583800125700209500
3H+KT+S7199800149700249500
4H+KT+S+VH82,5115800173700289500

Yleistä

Mikkelin Graanin alueelle kaupungin vuokratontille osoitteeseen Ankkurikatu 13, 50190 Mikkeli, rakennetaan viisikerroksinen hissillinen kerrostalo. Maalämmöllä lämpenevään asuntoyhtiöön tulee yhteensä 18 asuntoa, 9 autokatos- ja 9 autopihapaikkaa sekä yhtiön hallintaa yksi ensisijaisesti liikuntaesteisille varattu autopihapaikka. Yhtiön yhteisissä tiloissa sijaitsevat lastenvaunujen säilytystila, ulkoiluvälinevarasto, kuivaushuone, talonvarasto ja tekniset tilat sekä väestönsuoja/irtaimistovarasto, jossa on jokaiselle asunnolle kuuluva lämmin irtainvarasto. Piha-alueella on lisäksi erillinen ulkovarasto polkupyörille.

Kiinnostuitko?
Ota meihin yhteyttä