Tunne aurinko. Kurkota tähtiin.

EKOLOGISTA JA EDULLISTA ASUMISTA

Rantakylän kartanon viihtyisälle alueelle, monipuolisten palveluiden ääreen valmistuu 10 asunnon kodikas rivitaloyhtiö Asunto Oy Mikkelin Kartanon Tähti.

Asunnot lämpiävät auringon energiaa hyödyntävällä maalämmöllä, jonka tekniikka saa lisäenergiaansa myös yhtiön omasta aurinkosähkölaitoksesta – mikä parasta, aurinkosähkö on täysin ilmaista.

Ilmanvaihdossa käytetään lämmöntalteenottavaa järjestelmää ja energiaa säästyy myös vähemmän vettä kuluttavien hanojen sekä energiatehokkaiden kodinkoneiden ansiosta.

Autopaikoissakin on otettu huomioon ratkaisut, jotka eivät vanhene tulevina vuosina: älykkäät latauspisteet, jotka mahdollistavat lämmityksen lisäksi sähköautojen latauksen ja yksilöllisen kulutuksen seurannan.

Asumisen ympäristövaikutukset ovat Suomessa poikkeuksellisen suuret kylmän ilmaston vuoksi. Toisaalta suomalaiset ovat hyvin tietoisia näistä vaikutuksista. Me Rakennustoimisto Valiotalolla haluamme tarjota asiakkaillemme kodin, jossa ympäristölle aiheutuva kuormitus olisi mahdollisimman pieni.

KARTANON TÄHTI ON VIIDEN TÄHDEN LAATUA

Tyylikkäät yhteen tasoon rakentuvat asunnot on suunniteltu pohjaratkaisuiltaan toimiviksi, joiden käytännöllisyyttä lisäävät erilliset pesu- ja kodinhoitotilat sekä ulkopuoliset asuntokohtaiset varastot. Korkeampi huonekorkeus sekä suuret ikkunat lisävät valoa ja tilan tuntua, eikä asumisen viihtyisyyttä täydentävä lattialämmitys vie tilaa sisustukselta.

Myös sisä- ja ulkotilat on luotu toimimaan yhdessä luontevasti. Olohuoneen jatkeena toimivat avarat puurakenteiset terassit, jossa voit nauttia aurinkoisista kesäpäivistä.

Takkatulen tunnelmasta nauttiville on myös huomioitu tulisijan sijoitusmahdollisuus.

RÄÄTÄLÖI OMA UUSI KOTI

Valittavanasi on erilaisiin elämäntilanteisiin soveltuvia koteja kolmessa erillisessä rivitalossa; mukavuutta kahdelle aikuiselle, kasvavan lapsiperheen tarpeisiin tai persoonallinen sinkkukoti.

Ostajana sinulla on laadukkaan perustason lisäksi mahdollista vaikuttaa kodin yksilölliseen toteutukseen ja varusteluun omien mieltymysten mukaisesti.

Yhteispelillä kanssamme asiat sujuvat ja saat kotisi näyttämään juuri siltä omalta kodilta.

TYYLIKKÄITÄ VALINTOJA

Huoneistojen materiaalit ovat laadukkaita ja tyylikkäitä. Lattiat ovat tammiparkettia ja laattaa, sisäkatot ovat valkeaa sisustuspaneelia, saunojen puuverhoukset ovat haapaa ja kiukaat ovat moderneja pilarikiukaita.

Suuremmissa, 3-4 h asunnoissa on modernit keittiösaarekkeet. Ruuan valmistusta jouduttaa induktioliesi ja kalusteasenteinen kiertoilmauuni sekä grilli mikroaaltouuni. Kaikkien kodinkoneiden väri on rst. Ajattomat sävyvalinnat luovat erinomaiset puitteet persoonallisiin sisustuksiin ja kaikki nämä ilahduttavat niin asukkaita kuin vieraitakin.

Palvelut vain kivenheiton päässä

Kartanon Tähti rakennetaan Rantakylän viihtyisälle kartanon asuinalueelle, joka sijaitsee vain 5,6 kilometrin päässä Mikkelin keskustasta.

Rantakylä on monipuolisten palveluiden asuinalue, josta löytyvät esimerkiksi päiväkoti, koulu, kauppa ja apteekki.

KOHTEEN PERUSTIEDOT

Nimi
As Oy Mikkelin Kartanon Tähti

Huoneistotyypit
2H+K+S+KHH
3H+K+S+KHH
3H+K+S+KHH+VH
3-4H+K+S+KHH

Arvioitu valmistuminen
kevät/2021

Vapaiden asuntojen määrä
10/10

Kiinnostuitko?
Ota meihin yhteyttä

Pyydä ilmainen hinta-arvio tai tarjous välityspalkkiosta.

Anssi Kaipainen
Kiinteistönvälittäjä, LKV
050 598 0860
anssi.kaipainen(a)valiokiinteistot.fi

 

Teemu Pääkkönen
Kiinteistövälittäjä, LKV, LVV
044 033 8348
teemu.paakkonen(a)valiokiinteistot.fi