Jokaisessa asuu pieni pesän rakentaja

Millaisen kodin sinä haluaisit?

Valittavanasi on erilaisiin elämäntilanteisiin soveltuvia koteja. Mukavuutta kahdelle aikuiselle, kasvavan lapsiperheen tarpeisiin tai vaikkapa persoonallinen sinkkukoti. Mikä on sinun unelma uudesta kodista?

Sinun koti, laadukkaan asumisen puolesta

Kodin viihtyvyys syntyy omien toiveiden toteuttamisesta. Sinulla onkin mahdollisuus vaikuttaa kotisi yksilölliseen toteutukseen ja varustelutasoon omien mieltymysten mukaisesti. Yhteispelillä kanssamme asiat sujuvat helposti ja turvallisesti.

Kaikki kotimme on suunniteltu laadukkaiksi ja toimiviksi. Tilan tuntu, erilliset peseytymis- ja kodinhoitotilat, tyylillä ja huolella valitut pintamateriaalit ja hyvin varusteltu keittiö! Jokainen koti saa myös keskuspölynimurin ja jokaisessa asunnossa on takkavaraus olohuoneessa.

Tutustu ja ihastu!

As Oy Mikkelin Kartanon Tähti

Tunne aurinko. Kurkota tähtiin.

Ekologista ja edullista asumista

Rantakylän kartanon viihtyisälle alueelle, monipuolisten palveluiden ääreen valmistuu 10 asunnon kodikas rivitaloyhtiö Asunto Oy Mikkelin Kartanon Tähti.

Asunnot lämpiävät auringon energiaa hyödyntävällä maalämmöllä, jonka tekniikka saa lisäenergiaansa myös yhtiön omasta aurinkosähkölaitoksesta – mikä parasta, aurinkosähkö on täysin ilmaista.

Ilmanvaihdossa käytetään lämmöntalteenottavaa järjestelmää ja energiaa säästyy myös vähemmän vettä kuluttavien hanojen sekä energiatehokkaiden kodinkoneiden ansiosta.

Autopaikoissakin on otettu huomioon ratkaisut, jotka eivät vanhene tulevina vuosina: älykkäät latauspisteet, jotka mahdollistavat lämmityksen lisäksi sähköautojen latauksen ja yksilöllisen kulutuksen seurannan.

Asumisen ympäristövaikutukset ovat Suomessa poikkeuksellisen suuret kylmän ilmaston vuoksi. Toisaalta suomalaiset ovat hyvin tietoisia näistä vaikutuksista. Me Rakennustoimisto Valiotalolla haluamme tarjota asiakkaillemme kodin, jossa ympäristölle aiheutuva kuormitus olisi mahdollisimman pieni.

Kartanon tähti on viiden tähden laatua

Tyylikkäät yhteen tasoon rakentuvat asunnot on suunniteltu pohjaratkaisuiltaan toimiviksi, joiden käytännöllisyyttä lisäävät erilliset pesu- ja kodinhoitotilat sekä ulkopuoliset asuntokohtaiset varastot. Korkeampi huonekorkeus sekä suuret ikkunat lisävät valoa ja tilan tuntua, eikä asumisen viihtyisyyttä täydentävä lattialämmitys vie tilaa sisustukselta.

Myös sisä- ja ulkotilat on luotu toimimaan yhdessä luontevasti. Olohuoneen jatkeena toimivat avarat puurakenteiset terassit, jossa voit nauttia aurinkoisista kesäpäivistä.

Takkatulen tunnelmasta nauttiville on myös huomioitu tulisijan sijoitusmahdollisuus.

Räätälöi oma uusi koti

Valittavanasi on erilaisiin elämäntilanteisiin soveltuvia koteja kolmessa erillisessä rivitalossa; mukavuutta kahdelle aikuiselle, kasvavan lapsiperheen tarpeisiin tai persoonallinen sinkkukoti.

Ostajana sinulla on laadukkaan perustason lisäksi mahdollista vaikuttaa kodin yksilölliseen toteutukseen ja varusteluun omien mieltymysten mukaisesti.

Yhteispelillä kanssamme asiat sujuvat ja saat kotisi näyttämään juuri siltä omalta kodilta.

Tyylikkäitä valintoja

Huoneistojen materiaalit ovat laadukkaita ja tyylikkäitä. Lattiat ovat tammiparkettia ja laattaa, sisäkatot ovat valkeaa sisustuspaneelia, saunojen puuverhoukset ovat haapaa ja kiukaat ovat moderneja pilarikiukaita.

Suuremmissa, 3-4 h asunnoissa on modernit keittiösaarekkeet. Ruuan valmistusta jouduttaa induktioliesi ja kalusteasenteinen kiertoilmauuni sekä grilli mikroaaltouuni. Kaikkien kodinkoneiden väri on rst. Ajattomat sävyvalinnat luovat erinomaiset puitteet persoonallisiin sisustuksiin ja kaikki nämä ilahduttavat niin asukkaita kuin vieraitakin.

Palvelut vain kivenheiton päässä

Kartanon Tähti rakennetaan Rantakylän viihtyisälle kartanon asuinalueelle, joka sijaitsee vain 5,6 kilometrin päässä Mikkelin keskustasta.

Rantakylä on monipuolisten palveluiden asuinalue, josta löytyvät esimerkiksi päiväkoti, koulu, kauppa ja apteekki.

KOHTEEN PERUSTIEDOT

Nimi
As Oy Mikkelin Kartanon Tähti

Huoneistotyypit
2H+K+S+KHH
3H+K+S+KHH
3H+K+S+KHH+VH
3-4H+K+S+KHH

Arvioitu valmistuminen
kevät/2021

Vapaiden asuntojen määrä
10/10

As Oy Mikkelin Auringonlähde

Uusia ekokoteja Visulahteen

1. Ympäristön Puolesta.

Visulahden kehittyvälle alueelle valmistuu 10 asunnon viihtyisä ja kodikas rivitaloyhtiö Asunto Oy Mikkelin Auringonlähde.

Auringonlähteessä asut ekologisesti ja edullisesti. Energiatehokkaalla teknologialla varustettu ainutlaatuinen rivitalokohde – Auringonlähde – on ekologinen ja taloudellinen, jossa on edullista asua.

Asunnot lämpiävät auringon energiaa hyödyntävällä maalämmöllä, jonka tekniikka saa lisäenergiaansa myös yhtiön omasta aurinkosähkölaitoksesta – mikä parasta, aurinkosähkö on täysin ilmaista.

Ilmanvaihdossa käytetään lämmön talteen ottava järjestelmää ja energiaa säästyy myös vähemmän vettä kuluttavien hanojen sekä energiatehokkaiden kodinkoneiden ansiosta.

Autopaikoissakin on otettu huomioon ratkaisut, jotka eivät vanhene tulevina vuosina: älykkäät latauspisteet, jotka mahdollistavat lämmityksen lisäksi sähköautojen latauksen ja yksilöllisen kulutuksen seurannan.
Tähän teksti esitteestä: ”Asumisen ympäristövaikutukset ovat Suomessa poikkeuksellisen suuret kylmän ilmaston vuoksi. Toisaalta suomalaiset ovat hyvin tietoisia näistä vaikutuksista.

Me Valiotalolla halusimme rakentaa asiakkaillemme kodin, jossa ympäristölle aiheutuva kuormitus olisi mahdollisimman pieni. Siksi rakennamme Auringonlähteen, joista jokainen asunto on ekoteko – ja samalla omistajalleen silkkaa säästöä asumisessa.

– Auringonlähteen ekologinen koti on sijoitus pitkälle tulevaisuuteen –

2. Ihanaa arkea laadukkaassa kodissa

Aurinkolähteen kodissa voit nauttia elämästäsi täysillä. Tyylikkäät yhteen tasoon rakentuvat asunnot on suunniteltu pohjaratkaisuiltaan toimiviksi, joiden käytännöllisyyttä lisäävät erilliset pesu- ja kodinhoitotilat sekä ulkopuoliset asuntokohtaiset varastot. Korkeampi huonekorkeus lisää valoa ja tilan tuntua, eikä asumisen viihtyisyyttä täydentävä lattialämmitys vie tilaa sisustukselta.
Myös sisä- ja ulkotilat on luotu toimimaan yhdessä luontevasti. Olohuoneen jatkeena toimivat avarat puurakenteiset terassit, jossa voit nauttia kesäpäivistä valokatteen suojassa.
Takkatulen tunnelmasta nauttiville on Auringonlähteessä myös huomioitu tulisijan sijoitus mahdollisuus.
– Toiveidesi täyttymys on yhteydenottoa vailla –

3. Tyylikkäitä valintoja

Huoneistojen materiaalit ovat laadukkaita ja tyylikkäitä. Lattiat ovat tammiparkettia ja laattaa, sisäkatot ovat valkeaa sisustuspaneelia, saunojen puuverhoukset ovat haapaa ja kiukaat ovat etäohjattavia pilarikiukaita. Suuremmissa, 3-4 h asunnoissa on modernit keittiösaarekkeet. Ruuan valmistusta jouduttaa induktioliesi sekä kalusteuuni kiertoilmalla. Kaikkien kodinkoneiden väri on rst. Kotisi puhtauden ylläpitoa helpottaa oma keskuspölynimuri.
Ajattomat sävyvalinnat luovat erinomaiset puitteet persoonallisiin sisustuksiin ja kaikki nämä ilahduttavat niin asukkaita kuin vieraitakin.

4. Räätälöi oma uusi koti

Valittavanasi on erilaisiin elämäntilanteisiin soveltuvia koteja kahdessa erillisessä rivitalossa ja yhdessä paritalossa; mukavuutta kahdelle aikuiselle, kasvavan lapsiperheen tarpeisiin tai persoonallinen sinkkukoti.
Kodin viihtyisyys syntyy sen toimivuudesta ja omien toiveiden huomioimisesta. Ostajana sinulla onkin laadukkaan perustason lisäksi mahdollista vaikuttaa kodin yksilölliseen toteutukseen ja varusteluun omien mieltymysten mukaisesti. Yhteispelillä kanssamme asiat sujuvat ja saat kotisi näyttämään juuri siltä omalta kodilta.

Kehittyvä alue

Visulahti on uuden kehityssuunnan ottanut, viihtyisä n. 600 asukkaan kaupunginosa. Läheisyydessä on mm. koulu ja kiven heiton päässä Visulahden matkailukeskus – hupimesta Saimaan sydämessä – tarjoten aktiviteettejä ympäri vuoden. Uusi rakenteilla oleva viitostien linjaus siirtää kaupungin ohittavan liikenteen alueen pohjoispuolelle rauhoittaen Auringonlähteen ohi kulkevaa liikennettä. Alueelle on suunnitteilla mm. päiväkoti, uutta asumista ja kaupan palveluita. (Lisätietoja kaavatilanteesta saa Mikkelin kaupunkisuunnittelusta.)

Kaupungin keskustaan on matkaa n. 5 km ja sen hurauttaa autolla lähes suoraa tietä muutamassa minuutissa. Myös pyöräily- ja jalankulkureitit ovat joka suuntaan hyvät. Mikkelin keskustan ja kodin välissä löytyy näppärästi Graanin liikekeskuksen alue palveluineen.

KOHTEEN PERUSTIEDOT

Nimi
As Oy Mikkelin Auringonlähde

Huoneistotyypit
2H+K+S+KHH
3H+K+S+KHH
3H+K+S+KHH+VH
3-4H+K+S+KHH

Arvioitu valmistuminen
03/2020

Vapaiden asuntojen määrä
10/10

Kiinnostuitko?
Luota kiinteistösi välittäminen asiantuntijalle
ja ota yhteyttä

Anssi Kaipainen
Kiinteistönvälittäjä, LKV
050 598 0860
anssi.kaipainen(a)valiokiinteistot.fi
» Energiatodistus

Teemu Pääkkönen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
044 033 8348
teemu.paakkonen(a)valiokiinteistot.fi