Uusi koti makusi mukaan?

Uudiskohde pitkäaikaisena sijoituksena

Miksi hankkisin uuden sijoitusasunnon?

Plussat
Hyvä vuokrattavuus
Pienempi alkupääoma
Vakaa vuokratuotto
Arvonnousumahdollisuus pitkällä aikavälillä
Ei remontti huolia, uusi on huoleton
Verohyöty yhtiölainasta

Vaatimukset vuokramarkkinoilla ovat kasvaneet huomattavasti viimeisen viiden vuoden aikana. Uuden kodin ratkaisut, tyylikkäät sisustusmateriaalit ja toimivat asuntopohjat, vastaavat tämän päivän asunnonetsijöiden tarpeisiin. Asuntosijoittamisen varmin, turvallisin ja yleisin strategia on sijoittaa pieniin yksiöihin kasvu/maakuntakeskuksien keskustoihin. Yksiöihin kohdistuu voimakkain vuokralaiskysyntä.

Hyvä sijoitusyksiö käy kaupaksi

Hyvä sijoitusasunto on houkuttelevalla paikalla sijaitseva nykyaikainen ja toimiva koti, jossa viihdytään. Optimaalisin sijainti kerrostaloyksiölle on opiskelijakaupungista keskustan tuntumasta opiskelupaikkojen läheltä. Tähän huutoon vastaa juuri Kotitähti. Asunnoista saatava kassavirta on pitkässä juoksussa monesti arvokkaampi kuin mahdollinen kaupungin kasvun tuoma arvonnousu.

As. Oy Mikkelin Kotitähti

Miksi Kotitähti?

Mikkeli on Etelä-Savon maakunnan keskuskaupunki ja sijaitsee kauniin Saimaan rannalla hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Mikkeli on tunnetusti opiskelijakaupunki. Noin 10% kaupungin asukkaista on opiskelijoita, eli yhteensä n. 6000. Lähettyviltä löytyvät Xamk Mikkelin kampus, jossa opiskelee yli 4000 opiskelijaa.

Katso lisää

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Luota kiinteistösi välittäminen asiantuntijalle

Anssi Kaipainen
Kiinteistönvälittäjä, LKV
050 598 0860
anssi.kaipainen(a)valiokiinteistot.fi

Teemu Pääkkönen
Kiinteistövälittäjä, LKV, LVV
044 033 8348
teemu.paakkonen(a)valiokiinteistot.fi