Starttaus

Palvelukokonaisuus
aloittelevalle yrittäjälle

Starttaus
-paketti

Palvelukokonaisuus aloittelevalle yrittäjälle, joka kaipaa apua yrityksen perustamistoimenpiteissä. Starttauksessa määritellään yhdessä yrittäjän kanssa yrittäjän tarpeet ja valitaan yritykselle yritysmuoto.

Yrittäjää opastetaan yrityksen perustamistoimenpiteissä, selvitetään tarvittavat luvat sekä pankkisopimukset ja vakuutukset. Yrittäjää opastetaan tekemään tarvittavat rekisteröintiin liittyvät ilmoitukset ja asiakirjat (kaupparekisteri-ilmoitus, ennakkoperintärekisteri, arvonlisärekisteri, työnantajarekisteri).

Tarvittaessa kartoitetaan mahdolliset avustukset (starttiraha), joita yrittäjän on mahdollista hakea. Starttauksessa kartoitetaan myös yrittäjän tarvitsemat taloushallinnon palvelut.

Basic

Alkaen 85€ / kk

Palvelu kevyt- ja osa-aikayrittäjälle, jota hoitaa itse myyntilaskujen tekemisen omatoimisesti tai ValioAccountsin tarjoamalla ohjelmalla sekä ostolaskujen maksun.

Kirjanpitäjä laatii kirjanpidon annetusta materiaalista ja tekee arvonlisäveroilmoitukset sekä veroilmoituksen verottajalle. Yrittäjä voi kuvata kuitit ja laskut kirjanpitäjälle kätevästi puhelimeen ladattavalla ohjelmalla.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!